Gratis verzending*
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Voorwaarden

Algemene voorwaarden 1.
Recht op ruilen en teruggave U kunt alle artikelen die u hebt aangeschaft in de Via Terra online-shop zonder opgaaf van redenen en binnen 7 werkdagen na ontvangst van de artikelen aan ons retourneren. De aankoop van artikelen wordt na afloop van deze 7 werkdagen definitief. Neemt u hierbij ook het bepaalde over het recht van teruggave onder punt 6 in acht. Houd er wel rekening mee dat de geleverde artikelen in het geval van ruilen of teruggave uitsluitend ter controle – zoals dit ook in de winkel met het passen gebruikelijk is – mogen worden gebruikt en dat de artikelen met de originele etiketten en labels moeten worden teruggestuurd. Indien waardevermindering optreedt doordat de artikelen in strijd met het hierboven bepaalde zijn gebruikt, behouden wij ons het recht voor, hiervoor een redelijke vergoeding te eisen.

2. Levering/verzendkosten
Wij bezorgen de artikelen binnen Nederland via TNT-post zolang de voorraad strekt. De levertijd van een artikel bedraagt in de regel 3 tot 5 werkdagen vanaf de besteldatum. De kosten zullen binnen Nederland voor ons zijn, mits de bestelling minimaal € 100,- bedraagt. 3

3. Prijzen
De prijzen op het moment van bestelling van een artikel zijn van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijke BTW. De artikelen worden per overschrijving of via Ideal betaald, waarna tot uitlevering zal worden overgegaan.

4. Bestellingen weigeren
Het staat Via Terra vrij om online bestellingen niet aan te nemen. Deze keuze ligt geheel bij Via Terra en zij hoeft dit niet te motiveren. Indien Via Terra een online bestelling niet aanneemt, deelt Via Terra u dit onmiddellijk mee.

5. Bescherming van persoonsgegevens & crediteuren
Uiteraard worden al uw persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. Via Terra zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

6. Wettelijke informatie over het recht van teruggave
Recht van teruggave U kunt de ontvangen artikelen zonder opgaaf van redenen binnen 7 werkdagen aan ons retourneren. De termijn van 7 werkdagen gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. U voldoet aan deze termijn door de artikelen tijdig aan ons te zenden. De kosten en risico’s van deze retourzending zijn voor uw rekening. De artikelen moeten worden retour gezonden naar: Via Terra Gedempte Singel 25 9401 JN Assen Gevolgen van teruggave Bij waardevermindering van een artikel kan door Via Terra van u een schadevergoeding worden geëist. Dit geldt niet als de waardevermindering van een artikel uitsluitend is toe te schrijven aan het passen en controleren van het artikel zoals ook in een winkel mogelijk zou zijn geweest.

7. Garantie
Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijke vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

8. Colofon/ exploitant van de online-shop
Via Terra Gedempte
Singel 25
9401 JN Assen
BTW nr 11 74 99 432 B02
KvK nr 4043354
Telefoon 0592 318423
Email; greet@viaterra.nl

9. Toepasselijk recht
Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp